II. Mistrovství ČR v badmintonu neregistrovaných letos v Ústí nad Labem!!!

26.03.2013 11:27

 

Vážení přátelé badmintonu,
 
dovoluji si Vám oznámit a zároveň Vás pozvat na II.Mistrovství České republiky neregistrovaných hráčů v badmintonu, které se uskuteční 5.-6.10.2013 v Ústí nad Labem.
Jedná se o největší badmintonovou událost pro neregistrované hráče na území České republiky v roce 2013, kde bude korunován nový král mezi neregistrovanými hráči, jak v kategorii mužů tak v kategorii žen. Blíže viz. https://www.mcrn.cz/propozice-2-rocniku-mistrovstvi-cr-v-badmintonu-neregistrovanych-hracu.html .
Původní myšlenka se zrodila v hlavách opavského klanu a my jsme se ji rozhodli následovat.
Systém turnaje a registrace hráčů zůstane zachována. Předpokládaný počet hráčů 112 (80 mužů/ 32 žen).
 
Veškeré informace o turnaje včetně potřebné dokumentace najdete na oficiálních stránkách turnaje www.mcrn.cz.
Tyto stránky budou průběžné aktualizovány.
Zároveň jsou zde odkazy na další komunikační kanály např.: facebook, twitter, atd.. Neváhejte si nás přidat do přátel. :)
 
JAK bude vše probíhat:
 
V prvé řadě proběhnou na území krajů České republiky kvalifikační turnaje. Účelem těchto turnajů je první selekce hráčů, kdy prvních 6 má zajištěný postup na finálový turnaj do Ústí nad Labem. (Tento počet bude navýšen dle počtu kvalifikačních turnajů). Bližší pavidla viz. https://www.mcrn.cz/manual-pro-poradatele-kvalifikacnich-turnaju-mcrn.html .
Pro tyto turnaje hledáme vhodné pořadatele. Pokud máte zájem a chuť tento turnaj uspořádat, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám budeme nápomocni s jeho organizací.
V současné době jsou zajištěny kvalifikační turnaje:
  • Ústecký kraj - Ústí nad Labem
  • Moravskoslezský kraj - Opava
Informace o těchto turnajích budou průběžně zveřejňovány na internetových stránkách www.mcrn.cz.
Nahlášení kvalifikačního turnaje je nutné pro daný kraj nejpozději do posledního dne měsíce května 2013. Poté budou upřesněny kvóty postupujících z jednotlivých krajů.
 
V druhé fázi, pokud budou k dispozici volná místa, bude možné se dodatečně přihlásit.
 
Celý turnaj se odehraje v hale T-clubu - Ústí nad Labem, kde je k dispozici 10 speciálních badmintonových kurtů a příslušné zázemí.
Jedná se prakticky o nový objekt a tomu odpovídá a místní infrastruktura viz. https://www.tclub.cz/ .
 
Co dodat... Těšíme se na Vás ...pokud máte jakékoli otázky, týkající se organizace kvalifikačních turnajů, čí zda splňujete profil hráče, který se může akce zúčastnit, jakékoli další neváhejte nás kontaktovat viz. https://www.mcrn.cz/kontakty.html .
 
Máte jedinečnou možnost účastnit se celorepublikové akce o hodnotné ceny. Poměřit svou výkonnost s těmi nejlepšími v dané kategorii, zažít skvělou atmosféru, poznat řadu badmintonových nadšenců a šáhnout si až na dno svých sil :) to vše v duch fair play.
 
Mějte se krásně,
za organizační tým,
Mirek Vlach
Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem