Pinkulášská 2013 - akcióne grande tutti frutti paráda!!! :D

09.12.2013 21:19

Po roce Váno.... egr... tak znovu... po roce Pinkulášská, Pinkulášská, zpívejme Pinkálisti... :) Ano, ano... rok se sešel s rokem a Pinkálisti odehráli v neděli 8.12. další Pinkulášskou, tentokrát si dovolujeme říct, že s přívlastkem "čertí"..., protože jsme napočítali hned 9 čertů z 16 Pinkálistů. Navíc i kapitánka Jahoda vyšperkovala svůj loňský převlek parádní "ocasem"... Ex-anděl Víno se přidal k Zelímu do klanu čertích "nindžů" a Paprika obral pravděpodobně místního zelináře o pytel od brambor, z nehož si pak zručně ušil úchvatný "trikot" :D. Takže máme 9 čertů... dále pak 3 anděly, přičemž hlavně Jarda Mrkev nabídl doslova andělskou "krásu" díky své parádní hřívě :D Pak jsme napočítali 3 "Santy", no ti trošku předbíhali... Vánoční akce bude až 22. 12. :D a jednoho pěkně vytuněnýho Mikuláše s parádními slunečními brýlemi v podání Pórka. ;)  

No však se podívejte... ;)

Pinkulášská 2013 v podání elitní šestnácky Pinkálistů :)

 

Před zahájením samotného turnaje se ještě konala dovedností soutěž v přesnosti podání. Jednotliví čerti, santové, andělové a Mikuláš stříleli přes síť na žebřík, kdy každé políčko znamenalo nějaké ty body, ať už plusové nebo mínusové. Když se hráč netrefil do žebříku dostal automaticky -3 body! Kruté, ale možná bychom spíš řekli spravedlivé... :D :D :D 

 

Dovednostní soutěž pod dohlem andělů Brusinky a Celera (určitě spravedlivě, jinak by neměli svatozář, že? :)

Musíme také upozornit na to, že všichni hráči měli stejné podmínky, protože se hrálo dřevěnou raketou z roku raz dva s výpletem volným jak síťka na motýly! :) Absolutním šampiónem a vítězem dovedností disciplíny se stal "nindža-čert" Víno, který věrný své tradici, ani jedno stejné podaní, trefil hned dvakratá políčko za 30 bodů!!! :D Nakonec z toho bylo parádních 43 bodů a jasná výhra! Gratulujeme! ;) Na druhém místě se pak umístil se ziskem velmi slušných 19 bodů "čert" Hrách. Třetí místo pak získali, díky nástřelu 18 bodů, Citrón a Celer! ;)

"Ninžíno" Víno - vítěz dovednostní soutěže... (badminton stejně jako fotbal nemá logiku :)

 

Další částí programu bylo pokřtení nových Pinkálistů, a to Brusinky, Pórka a Olivy... :) Všichni jmenování obrdželi skvělé pinkálistické průkazky... :) Nově byl zaveden "křtící rituál", při nemž jmenovaná trojice stála čelem k síti a každý Pinkálista měl jednu ránu, aby jim otečkoval zadky... bohužel se to nikomu moc neovedlo a jediný úspěšný zásah provedl Celer, který jednu "lípnul" Brusince do stehna... :D Skvělá trefa!!! :D

Křtění Pinkálistů :D muhaha...

Po úspěšné dovednostní soutěži a křtění nových Pinkálistů se uskutečnil turnaj, který se hrál ve stylu "miš-maš", tzn. že hráči byli rozděleni do dvou skupin - silní a slabí a jednotlivé dvojice a zápasy losoval počítač. Celkem se odehrálo 8 zápasů (sety do 21 bodů). Před zahájením turnaje byly vylosovány "čerticí" Jahodou a "andělem" Brusinkou dvojice, které spolu tvořili tým, ovšem aniž by o tom věděli. To, kdo s kým hraje, se všichni hráči dozvěděli až na úplném konci turnaje. V samotném turnaji se nejvíce dařilo Celerovi, který vyhrál všechna svá utkání a získal tak pro svůj tým 8 bodů. Na druhém místě skončil Paprika se sedmi body. Třetí místo získal Kedlubna se 6 body. Celkové pořadí jednotlivců je k vidění v tabulce níže. ;)

Celkové pořadí jednotlivů - Pinkulášská 2013

V pořadí týmů a tedy vítězi se stali Celer s Jahodou, kteří dohromady vyválčili 12 bodů. Gratulujeme!!! :) Měli tak právo první volby při výběru dárků, které donesli všichni Pinkálisti. Dárky byly zabalené, takže nikdo nevěděl, co se v daném balení skrývá! ;) Dokonalé, že? :) Jenom o bod míň získal Kedlubna s Brusinkou a na skvělém třetím místě skončil Oliva s Paprikou, kteří ztratili na vítěze 3 bodíky! :) Všem medailistům gratulujeme!!!

Dárky a vítězové turnaje - "čertice" Jahoda a Celer ;)

 

Celkové pořadí Pinkulášské:

1. Celer / Jahoda - 12 bodů

2. Kedlubna / Brusinka - 11 bodů

3. Oliva / Paprika - 9 bodů

4. Zelí / Víno - 8 bodů

5. Citrón / Lilek - 7 bodů

6. Patyzon / Dýně - 6 bodů

7. Pórek / Mandarinka - 6 bodů

8. Hrách / Mrkev - 5 bodů

 

Na závěr bychom rádi poděkovali všem Pinkálistům za účast, skvělé kostýmky a super dárečky!!! ;) 

Již brzy se uvidíme na Vánočím turnájku, který se bude konat 22.12. opět na "strojárně" ;) 

REKLAMA

Psychologie "psychologa" Jirky "Patyzona" je k dispozici všem Pinkálistům, kteří potřebují "helfnout s hlavou"!!! :D

Ordinační hodiny a "psycholog" Patyzon :))))

Pinkálisti zdar a kapři do toho!!!! :D

A nezapomeňte mrknout na zbylé fotky ---> tadýýý!!! 

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem