Turnaj SPŠ Ústí nad Labem už zná své první medailisty

19.04.2014 13:43

První medailisté na turnaji Strojní průmyslové školy v Ústí nad Labem v badmintonu jsou již známí. Již od devíti hodin se odehrál mini turnaj v singlu mužů z firmy Kolbenschmidt. Vítězem tohoto turnájku se i přes jednu porážku stal Jarda Tvrdík, který v soboji o nadějí porazil nakonec druhého Honzu Šíra. Třetí příčku obsadil díky vyrovnaným výkonům Venca Jakubec s bilancí 2:2. Medailistům gratulujeme!!! ;)

Hráči na stupních vítězů v pánském singlu

Ihned po skončení tohoto turnaje se rozjely párové disciplíny - čtyřhra žen a mužů. V dámské části se představilo 5 párů, které sehrály zápasy každá s každou. Až do posledního kola si držely neporazitelnost dva páry. Mája Hůdová s Míšou Gregorovou a Lída Mužíková s Jitkou Mužíkovou a právě tyto dva páry si to nakonec rozdaly o první místo. Štastnější nakonec byla Lída s Jitkou, které zvítězily 15:10 a 15:11. Třetí příčku si připsala dvojice Šosvaldová Simona s Komárkovou Ivetou za bilanci 2:2. Všem medailistkám samozřejmě gratulujeme!!! ;)

Medailistky z turnaje SPŠ ÚL

Pánská čtyřhra čítala 7 párů a hrálo se švýcarským systémem na 5 kol. Přímí zástupci SPŠ ÚL Jarda Mareš a Jarda Masopust vydřeli třetí místo, když měli shodnou bilanci 3:2 s dalšími dvěma páry. Druhou příčku pak uhráli David Mareš s Martinem Málkem, kteří prohráli pouze jeden zápas a ani vítězství v posledním zápase nad Jirkou Krečem a Vláďou Audy jim na celkové vítězství nestačilo. Konečná druhá příčka však byla příjemným překvapením. Celkovými vítězy pánské čtyřhry se nakonec stal Jirka Kreč s Vláďou Audy, kteří se tak postarali o vítěznou tečku pro Pinkálisty. Zejména heroický výkon obou hráčů okořeněný Jirkovo nenapodobytelným zvukovým projevem stál za to a stal se jasnou "atrakci" pro všechny přihlížející. ;) Jirkovi a Vláďovi samozřejmě za jejich příkladnou prezentaci děkujeme a všem medailistům opět gratulujeme!!! ;)

Medailisté z pánské čtyřhry na turnaji SPŠ ÚL

Jasně nejobsazenější disciplínovou předvelikonoční soboty byla smíšená čtyřhra. Celkem 11 páru se utkalo o basu skvělého pivka a Velikonočních beránů a zajíčků :D Páry byly rozděleny do dvou skupin, přičemž ve skupině 2 se nejvíce dařilo dvojici Horák Vláďa / Mužíková Jitka, která vyhrála všechny zápasy a kvalifikovala se do finále proti páru Vláďa Audy / Jana Pilařová, který rovněž opanoval svou skupinu bez ztráty jediného bodu. Hned první sada nabídla velmi dramatickou bitvu. Vláďa s Jitkou si drželi vedení, o které však v závěru sady přišli. Vláďa s Janou nakonec vyhráli 15:13. Druhá sada se naopak až do konce držela v režiji Vládii a Jitky a nakonec jí vyhráli 15:10. Rozhodnout tak musela třetí sada. Ta byla nebývale dramatická až do stavu 12:12. Poté se podařilo Vláďovi s Janou získat 3 body a vyhrát tak 15:12 a celý turnaj! Gratulujeme Pinkálistům za perfektní hru a vítězství v turnaji! ;)

Souboj o třetí místo byl lehce pikantní, protože proti sobě nastoupila Mája Hůdová s Jardou Marešem a Míša Gregorová s Jardou Masopustem. Tito hráči spolu tvořili páry v deblech. Souboj byl samozřejmě velmi napínavý. V první sadě se více dařilo páru Masopust / Gregorová, který vyhrál 15:11. Kdo čekal dramatickou zápletku, byl ve druhé sadě zklamán. Míša s Jardou se drželi vítězného duchu a druhou sadu vyhráli již jasně 15:6 a získali tak třetí místo!

V souboji o 5. místo si to rozdali Mužík Mirek s Mužíkovou Lídou a Myškovský Karel s Fouskovou Zdeňkou. Karel se Zdeňkou se v tomto utkání vzepřeli, když v první setu prohráli 12:15. Ale pak se Karlovi se Zdeňkou podařilo vyhrát 15:8 a poslední set byl již jasně v jejich režii, a to 15:5! 

Medailisté ze smíšené čtyřhry - gratulace!!! ;)

Děkujeme všem za účast na turnaji a budeme se těšit na příště!!! ;)

 

Neoficiálním králem turnaje SPŠ ÚL se stal Vláďa Audy, který vyhrál obě disciplíny ve kterých nastoupil a vysloužil si tak nejen spoustu zlatavého moku, ale i stádo biskupských beránků!!! :D :D :D Gratulujeme! ;)

Vláďa Audy a jeho velikonoční výslužka!!! :D

Fotky z turnaje od Pinkálistů

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem