2. turnaj SOTX Tour 2012 již tuto sobotu 28.4.!!!

27.04.2012 10:31

Zatímco badmintonová sezóna profíků pomalu končí, ta pro neregistrované hráče je v plném proudu, a to se týká k naší radosti zejména Ústí nad Labem a nejbližšího okolí. Po pěkném turnaji v singlech, který se konal 7.4. v T-Clubu v Krásném Březně (reportáž) a velmi úspěšném 6. turnaji ze série PinkálistiTour 2012 (více info zde), už na pomyslná vrátka klepe 2. turnaj série SOTX Tour 2012, který se již tradičně koná na hale UJEP v Ústí nad Labem (více info o této sérii naleznete na www.ebadminton.cz ). Podle aktuální soupisky turnaje se opět očekává cca 50 neregistrovaných hráčů, kteří se o vítězství v turnaji poperou ve dvou kategoriích - pánský a dámský singl. Jména, která jsou v současné době na obsazovačce napovídají, že se máme opět na co těšit! Místo Patrika Vrabce, který ukončil aktivní hraní singlových turnajů se na soupisce objevuje další zajímavé jméno bývalého registrovaného hráče, a to Honzy Láníka. Honza Láník bude samozřejmě spolu s Leošem Knappem patřit k největším favoritům na zisk titulu na tomto turnaji. Tuto pozici se mu bude snažit znepříjemnit celá řada neregistrovaných hráčů nejen z Ústí nad Labem a blízkého okolí, ale i z Prahy, či z badmintonového oddílu v Malých Svatoňovicích. Největší šance se opět dávají Ondřeji Hájkovi, který si stabilně drží dobrou formu. Mezi další ústecká badmintonová esa se pak řadí velký bojovník Míra Novák, spolupořadatelé turnaje Tomáš Kostka s předsedou TJ Chemičká Ústí nad Labem Petrem Pilařem. Mezi favority turnaje bude rozhodně patřit i 3. muž celkového pořadí SOTX Masters 2011, Pinkálista Pavel Vorlíček, který skončil na 1. turnaji SOTX Tour 2012 na 2. místě!!!

Mezi další Pinkálisty, kteří se na turnaji představí je Jindra Mareček, kterému se letos podařilo urvat 3. místo na 1. turnaji T-Club Cupu a spolu se svým parnterem ve čtyřhře Pavlem Juránek slavil již 2x postup do čtvrtfinále turnajů Pinkálisti Tour 2012. Obdobně se mu daří i ve smíšené čtyřhře, kde nastupuje po boku své manželky Kláry. Na prvním turnaji Sotx Tour 2012 pak Jindra skončil až na 25. místě, takže se dá předpokládat, že si bude chtít napravit reputaci!

O jednu příčku horší, tedy 26. místo si na prvním turnaji "vysloužil" Vláďa Audy, který patří mezi další zástupce Pinkálistů, jež se představí v sobotním klání. Po zranění, které Vláďu sužovalo na přelomu roku se nyní dostává do herní pohody, kterou korunoval výborným výkonem na posledním turnaji Pinkálisti Tour, který se konal minulou sobotu.

Posledním zástupcem Pinkálistů z řad mužů, který se představí na palubovce haly UJEP bude při absenci Jirky "psychologa" Kreče Andrej Polishchuk, který podobně jako Vláďa nebyl spokojený se svým 33. místem z prvního turnaje a rozhodně se bude snažit získat mnohem lepší umístění.

V kategorii žen bude již tradičně Pinkálisty reprezentovat Štěpánka Hovorková, která si na prvním turnaji připsala krásné 2. místo hned za neporazitelnou Míšou Šrejberovou, která sbírá tituly doslova jakoh houby po dešti! ;)

Za Pinkálisty bychom rádi pozvali všechny příznivce badmintonu, aby se přišli podívat v sobotu 28.4.2012 na halu UJEP na skvělý badminton v podání těch nejlepších neregistrovaných, ale i ex-registrovaných hráčů. Bude zajímavé sledovat výkony Pinkálistů a hráčů B-TEAMu před blížícím se soubojem družstev, který se uskuteční 13.5.2012 na domácí palubovce Pinkálistů, tedy na hale Stříbrníky! :)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem