Družstva Pinkálistů mají nového lídra

06.04.2012 15:26

Po senzačním vítězství Huňáčků nad týmem "neporazitelných" Lam (článek zde) se zdálo, že Pinkálisté objevili nový super silný tým! :) Další zápas družstev však tyto spekulace vyvrátil. Do čela vyzyvatelského týmu Frikulínu se postavil "mocný" Citrón a i přes počáteční rozpaky při vybírání týmu dovedl svoje svěřence k vítězství 16:12!!! :)

Za Frikulíny se tedy představili - Citrón (kapitán), Celer, Jahoda, Hrách, Petržel, Angrešt, Zelí a Pórek. Mezi "smrduté" Huňáčky patřili - Kedlubna (kapitán), Pomeranč, Dýně, Hruška, Ředkvička, Víno, Patyzon a Meloun.

Kapitán "Frikulínu" Citrón vítá své spoluhráčev týmu :)))

Huňáčci namlsáni senzační výhrou nad Lamami v minulém kole družstev, nastoupili do zápasu proti Frikulínům plni seběvědomí. Leč, hned první kolo naznačilo, že odhodlání Frikulínu je veliké, což potvrdili ziskem prvního kola zápasů v poměru 3:1.

V dalších dvou kolech si pak družstva rozdělila body rovným dílem, tedy dvakrát 2:2. Huňáčci v domění, že nabírají dech na zdrcující útok padli podruhé na zem ve 4. kole, kdy opět prohráli 3:1 a Frikulínům se tak podařilo získat rozhodující náskok!!! :) Huňáčci sice ihned v 5. kole umazali dva body ze své ztráty, ale jak se později ukázalo, na vývoj zápasu to již nemělo vliv. Naopak Frikulíni v posledním kole dorazili Huňáčky 3:1 a celkovým skóre 16:12 si otevřeli dveře do dalšího zápasu družstev. ;) Gratulujeme! :) Vyzyvatelem Frikulínu bude v příštím kole tým kapitána Melouna! ;) Tento zápas se bude konat 15. 4. 2012. :)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem