Družstva pokračují druhým přátelským zápasem...

16.02.2012 09:25

...tentokrát na palubovce T-CLUBu, "domácí" haly B-TEAMu Ústí nad Labem, a to již tuto neděli 19.2.2012 od 13:00!!! V rámci přátelských zápasů družstev, tak Pinkálisté zavítají do chladných prostor badmintonové haly T-CLUBu u Zimního stadiónu. Hráči domácího celku mají Pinkálistům co oplácet, neboť v historicky prvním zápase těchto týmu utrpěli porážku 2:5. Reportáž z prvního klání naleznete zde.

Zatímco tým Pinkálistů zůstal nezměněn, soupiska B-TEAMu doznala několika změn. Tou hlavní a zásadní změnou je příchod Míši Šrejberové, která tak bude patřit mezi základní stavební kameny týmu okolo kapitána Břéti Krčka!!!

Na nedělní zápas jsou tedy na soupiskách nahlášeni tito hráči:

B-TEAM

1. Radek Zahradník
2. Míša Šrejberová
3. Šárka Rumánková
4. Mája Hůdová
5. Martin Švejda
6. Libor Chochol
7. Břetislav Krček - kapitán
8. Jan Franz
 

PINKÁLISTI

1. Pilařová Jana - kapitánka týmu
2. Vorlíček Pavel - vedoucí družstva
3. Marečková Klára
4. Hovorková Štěpánka
5. Juránek Pavel
6. Mareček Jindra
7. Kreč Jiří
8. Audy Vladimír
9. Polishchuk Andrej
 

Utkání družstev se skládá z celkem 7 zápasů, a to --> smíšená čtyřhra, první pánská čtyřhra, druhá pánská čtyřhra, dámská čtyřhra, dámský singl, první pánský singl a druhý pánský singl. Za každé vítězství získá družstvo bod. Vítězem utkání se stává to družstvo, které získá víc bodu z jednotlivých zápasů. Hraje se podle pravidel ČBaS, tedy na dva vítězné sety do 21 bodů (max 30 bodů). Nasazení do jednotlivých disciplín se uskuteční těsně před začátkem zápasu.

Přejeme oběma týmu hodně štěstí, dobré zápasy a vy všichni, co nemáte v neděli nic na práci, přijďte se podívat!!! ;) Vstup zdarma! :D

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem