II. Mistrovství Ústí nad Labem v badmintonu neregistrovaných - propozice

01.08.2012 09:22

Okurková sezóna je přesně v polovině a my vám badmintonovým hráčům a nadšencům přináším informace o 8. turnaji ze série PinkálistiTour 2012, kterým je již II. Mistrovství Ústí nad Labem v badmintonu neregistrovaných 2012. Tento turnaj volně navazuje na první a velmi úspěšné Mistrovství Ústí nad Labem, které se do paměti badmintonových příznivců vrylo pod zkratkou MUL. První Mistrovství Ústí nad Labem si můžete připomenout na tomto odkazu, kde naleznete výsledky a reportáž. Oproti turnajům ze série PinkálistiTour je Mistrovstí Ústí nad Labem dvoudenním turnajem a zahrnuje o 3 disciplíny víc. Párové disciplíny jsou doplněny o dámskou dvouhru a pánskou dvouhru, která je opět rozdělena na dvě kategorie - ELITE (pokročilí) a ROOKIES (začátečníci). Každý hráč si zvolí, v jaké chce hrát kategorii.

Turnaje II. Mistrovství Ústí nad Labem se mohou zúčastnit všichni neregistrovaní hráči badmintonu nebo hráči, kteří měli platnou hráčskou licenci maximálně od 31.12.2007. Hráči, jímž skončila registrace po 1.1.2008 nebudou na turnaji moci hrát a to bez výjimky!

Herní systém turnaje bude shodný se systémem, který praktikujeme v sérii PinkálistiTour, s tím rozdílem, že dvouhry se budou hrát švýcarským systémem. V případě nízkého počtu startujících žen je možné, že se tato kategorie odehraje v rámci jedné skupiny. Toto bude upřesněno až podle přesného počtu přihlášených hráček.

Veškeré informace k II. Mistrovství Ústí nad Labem naleznete na této stránce, která je turnaji věnována. V odkazech menu jsou k dispozici propozice, formulář pro přihlášku a aktuální listina přihlášených hráčů.

Své přihlášky posílejte prostřednictvím vyplněného formuláře na adresu badecusti@pinkalisti.cz

Dbejte prosím na správné vyplnění přihlášky. Veškeré přihlášky budou zpětně organizátory potvrzeny mailovou zprávou.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem