Lamy si pochutnaly na Salátech a natáhly svojí sérii neporazitelnosti na 3 zápasy!!!

22.01.2012 22:32

V dnešním večerním tréninku se v souboji družstev utkaly Lamy, pod vedením kapitánky Jahody, s vyzyvatelským týmem Salátů, pod vedením kapitánky Mandarinky. Lamám se podařilo natáhnout svojí sérii neporazitelnosti na 3 utkání. Postupně porazily Cucáky, Kvíčaly a teď Saláty!!! :) Mezi hlavní tahouny ofenzívy týmu Lam patřil opět Celer, kterému se podařilo navázat na předchozí zápas s Kvíčalama a opět získal pro svůj tým plný počet bodů, tedy 7! :) Téměř stejného výsledku dosáhla v týmu Salatů jejich kapitánka Mandarinka, která pro svůj tým urvala 6 bodíků, stejně jako Citron, který bodoval stejným počtem výher! Jako rozhodující pro výsledek celého klání se nakonec ukázal ten fakt, že tým Lam byl tentokrát vyrovanější než Saláti. Přesto byl výsledek zápasu velmi těsný (15:13) a v podstatě o výsledku zápasu rozhodlo první kolo, které vyhrály Lamy 3:1! Ostatní kola skončila vždy shodně 2:2! ;)

Přesně takhle si dnes Lamy pochutnaly na Salátech :D

Protože Saláti prohráli, jejich učinkování v družstvech zatím končí. Dalším vyzyvatelem Lam bude tým pod vedením kapitána Pomeranče. Již se těšíme, co pro nás Pomeranč na příští trénink připraví! ;) Podrobnosti o systému družstev si můžete přečíst ZDE!

Počet výher dalších zástupců jednotlivých týmů:

Lamy - Celer (7), Jahoda (4), Meloun (4), Patyzon (3), Květák (3), Mrkev (3), Víno (2), Kopr (1), Dýně (1)

Saláti - Mandarinka (6), Citron (6), Zelí (4), Ředkvička (4), Fazole (4), Petržel (2), Hruška (2), Pomeranč (1), Angrešt (0)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem