Lamy vycenily zuby a o výsledku bylo jasno! :)))

27.02.2012 10:39

Lamy, Lamy, Lamy zněly oslavné pokřiky na hale Stříbrníky po dalším souboji družstev, který se uskutečnil v rámci nedělního tréninku Pinkálistů!!! :) Lamám se podařilo prodloužit jejich sérii neporazitelnosti na neuvěřitelných 6 zápasů!!! Tentokrát vyzval Lamy na souboj tým Simpsonových pod vedení Jirky "Houmra" Patyzona, který si vybral tento tým: Patyzon (kapitán), Hruška, Kedlubna, Ředkvička, Mandarinka, Citron a Dýně. Neporazitelné lamy nastoupily opět pod vedením kapitánky Jany v tomto složení: Jahoda (kapitánka), Celer, Pomeranč, Hrách, Petržel, Mrkev, Meloun a Zelí aka Levák Bob! :D

Takhle Lamy vycenily zuby a získaly tak rozhodující psychickou výhodu :D

Utkání bylo od samého začátku velmi vyrovnané, což dokládá výsledek prvního kola, které skončilo 2:2. Poté Lamy poprvé vycenily zuby a podařilo se jim vyhrát další kolo 3:1. Tento náskok se mohl zdát jako rozhodující, protože v dalším kole se body opět dělily rovným dílem, tedy 2:2! Simpsonovi se však ve 4. kole zvedli, zavřeli Lamám tlamy a vrátili jim porážku z druhého kola 3:1 a vyrovnali tak průběžný stav 6:6.

Po 4. kole se mohl Houmr na chvíli natáhnout a z hluboka vydechnout - stav utkání byl v tuto chvíli 6:6

Páté kolo se neslo opět v duchu vyrovnaného souboje s napínavými zápasy a výsledek byl znovu 2:2. Poslední kolo rozhodlo o všem! Lamy znovu vycenily svoje tesáky a rozhodly drtivě o svém vítězství, když se jim podařilo 6. kolo vyhrát 4:0 a celý zápas pak v poměru 14:10!!!

Nic nebylo platné Houmrovi, že chytil pár svých svěřenců pod krkem, prohře tím zabránit nedokázal!!! :D

Kdo bude dalším vyzyvatelem týmu Lam je zatím skryto pod rouškou tajemství!!! :) Najde se vůbec nějaký odvážný kapitán, který se nebude bát vyceněných Lamích zubů a ostrých kopýtek??? :D Zájemci o post kapitána do dalšího zápasu se můžou přihlásit na naší mailové adrese badecusti@seznam.cz nejpozději do neděle 11. 3. 2012!!! ;) Další utkání družstev se bude konat následující neděli, tedy 18. 3. 2012!!!

Veškeré výsledky a přehled družstev naleznete na tomto odkazu.

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem