Naši na 3.Sotx Cupu

13.11.2011 22:06

Úspešná série turnajů s názvem Sotx Cup pokračovala tuto sobotu 12.11. svým jž třetím turnajem, tentokrát v nové a krásné badmintonové hale T-Clubu v Krásném Březně. Do turnaje se přilhásilo celkem 32 mužů, kteří hráli švýcarským systémem na 7 kol a 5 žen, které odehrály celkem 4 zápasy, každá s každou v rámci jedné skupiny. Pinkálisti reprezentovali na turnaji Jirka Kreč, Andrej Polishchuk, Pavel Juránek, Vláďa Audy a Pavel Vorlíček. V dámské časi turnaje pak Pinkálisti zastoupení neměli. Kvůli drobným zraněním se nakonec odhlásila nejen Jana Pilařová, ale i Štěpánka Hovorková.

Na turnaji se odehrála celá řada kvalitních zápasů, a to hlavně díky skvělému obsazení turnaje. V pánské části se napřiklad představil Tomáš Sýkora, Tomáš Kostka, Míra Novák, Petr Pilař, Ondra Vaněk a také tři hráči, kteří skončili na říjnovém Mistrovstí ČR neregistrovaných v top 5, a to Ondra Hájek (5.místo na MČRN), Jaro Jakubčin (4.) a Michal Poláček (2.).

Vítězství nakonec slavil s bilancí 6:1 na zápasy exregistrovaný hráč Tomáš Sýkora z Teplic, který své jediné utkání ztratil s Ondrou Hájkem jenž skončil nakonec na 2. místě rovněž s bilancí 6:1 na zápasy. K velké radosti Pinkálistů pak 3.místo obsadil Pavel Vorlíček, který měl bilanci 5:2, když oba zápasy ztratil právě s Ondrou H. a Tomášem S. Velmi dobrým výkonem se pak prezentoval zejména v zápase s Petrem Pilařem, kterého praktický vůbec k ničem nepustil (2:0 na sety) a také v zápase s již zmiňovaným Michalem Poláčkem (2:1).

Dámskou kategorii opanovala Šárka Rumánková, druhé místo brala Lenka Fišerová a třetí skončila Táňa Trubačová. Všem medailistům a medailistkám gratulujeme!!! ;)

Zleva: Ondra Hájek, Tomáš Sýkora a Pavel Vorlíček

Další výsledky Pinkálistů pak byly následující: Juránek Pavel (15. místo - bilance 4:3), Vláďa Audy (18.místo - 3:4), Jiří Kreč (23.místo - 3:4)  Andrej Polishchuk (25. místo - 3:4)

Kompletní výsledky 3.turnaje Sotx Cupu naleznete zde

Pavel Juránek v akci a také v souboji s Jirkou Krečem, který vyhrál 2:0 (21:11, 21:18)

Jirka Kreč - Pinkálist tělem i duší :)

Vláďa Audy - nakonec pěkné 18. místo ;)

Andrej v zápase s Honzou Vitverou, který prohrála 0:2 (10:21, 10:21)

Pavel Vorlíček při podání a ve hře... nakonec krásné 3.místo

Vedení Pinkálistů a dva profíci navrh... Lůca s Káťou - díky za podporu holky ;)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem