Pinkulášská 2012 - Mikuláš přišel, viděl, ale nezvítězil... :)))

11.12.2012 16:21

Z vítězství se tentokrát radovala doslova "andělská dvojice", a to Celer s Brusinkou, kteří shodně zvolili převlek anděla. Nutno podotknout, že víc to rozhodně slušelo Cele...., samozřejmě Brusince...!!! :))) Celer s Brusinkou v turnaji zaváhali pouze jednou, a to v posledním zápase, kde se jím zželelo dvojice Ananas - Víno! :))) Andělé tu přeci jsou od toho, aby pomáhali a dělali lidem radost! :D (Dobře, všichni víme, jak to bylo.... ;) Ananasovo přesné levačka sestřelila oběma andělům svatozář a od té chvíle nebylo o co hrát! :D Celer s Brusinkou tak zakončili Pinkulášskou s bilancí 6:1 na zápasy a 144:120 na body. Gratujeme!!! :)

Pinkulášská 2012 by Pinkálisti

zleva: Mikuláš, "čepička", čert, čertice, "paroháč", anděl, mikuláš a Bruce Lee :)))

Druhou příčku pro sebe vybojovala čertice Jahoda s Kedlubnou (ten byl převlečen za "kedlubnu) :D. Kteří záváhali pouze v první zápase proti pozdějším vítězům. Jahoda zahrála tradičně čertovsky dobře na síti a Kedlubna se přidal svojí "trouškou" k dobrému výsledku. Bilance Jahody a Kedlubny se zastavila na skóre 6:1 na zápasy a 143:125 na body. O jejich druhém místě rozhodl vzájemný zápas s "andělskou dvojicí" a také horší poměr bodů. :P :P :P

Třetí příčka pak patří konečně tomu Mikuláši, konkrétně Mikuláši Pórko z Pórkova, který hrál společně ve dvojici s "Pančepičkou" Paprikou. Tato dvojice měla doslova víc štěstí než rozumu, protože se jí podařilo získat třetí příčku se zápornou bilancí 3:4 a skóre 132:128. A právě skóre rozhodlo o tom, že na 4. místě skončil "Paroháč" Patyzon spolu s "Pančelenkou" čertem Petrželí, kteří rovněž vyhráli pouze 3 zápasy. Čert Petržel si tak domů odnesl všechny brambory, které na Pinkulášskou přinesl. Samozřejmě se jednalo o virtuální brambory! :D :D :D Už vidím Petržel, jak táhne na halu pytel s potatoes! :D :D :D

Jediní přemožitelé vítězného páru, Ananas a čerťás Víňanas skončili hned za bramborovým čertem Petrželí na pátém místě, a opět s bilancí 3:4. O jejich pátém místě rozhodel jeden jediný bod!!! Tak moc to bylo vyrovnané!!! ;) Šestou příčku pak obsadil Lilek spolus Brucem Čertem Lee Zelí... :D :D :D Tato dvojka byla poslední, která získala tři výhry a zároveň tak bilanci 3:4. Avšak ze čtyřech dvojic se stejným skóre měli nejhorší bodový zisk z výměn.... ;)

Předposlední místo a Citron s Dýni... loni čerti, letos nic... zklamání turnaje, jak po výsledkové stránce, tak i po stránce převleků!!! Jejich bilance 2:5 na zápasy o tom jasně vypovídá. Na poslední místo pak klesl čert Hrách s mikulášem Mrkví z Mrkvova (čti Stříbrníky), kteří vyhráli také pouze 2 zápasy, ale navrch měli špatné skóre z výměn! Taky se čert Hrách pěkně čertil a neuklidnila ho ani výhrůžka, že za takové čertění může skončit v PEKLE!!!! :))))

Na malou fotogalerii z Pinkulášské se můžete podívat zde. Anděl Celer si tam pro vás připravil i pár popisků, tak příjemnou zábavu! ;)

A zase někdy na Pinkulášské ahoj ;)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem