Sotx Tour pokračuje svým třetím dějstvím

26.05.2012 07:46

Úspěšná série singlových turnajů pro neregistrované hráče badmintonu Sotx Tour 2012 pokračuje dnes již svým třetím dějstvím. Na palubovce haly UJEP v Resslově ulici v Ústí nad Labem se představí celkem 37 hráčů a hráče, kteří budou hrát opět švýcarským systémem, pravděpodobně na 7 kol. Hlavním favoritem turnaje je opět Poděbradský Leoš "Super" Knapp, který na předchozích dvou turnajích zatím neztratil ani jeden zápas. Pinkálisté pak vkládají naděje hlavně do svého šéééfa Pavla Vorlíčka, který byl na posledním turnaji Sotx Tour hodně blízko ke skalpu právě zmiňovaného Leoše Knappa, když prohrál rozhodující třetí set 11:13. Druhé místo na tomto turnaji pak patřilo Honzovi Láníkovi, který však bude tentokrát chybět. Místo něho se však na turnaji premiérově představí celá řada kvalitních hráčů z Hradce Králové v čele s Mílou Sáňkou.

Z řad ústeckých playerů bude patřit mezi hlavní adepty na medailové umístění opět Ondřej Hájek a Tomáš Kostka. Z Pinkálistů, kteří budou obhajovat pěkná umístění z posledního turnaje se představí Vláďa Audy, který na 2. turnaji získal cenný skalp Míry Nováka, dále pak Jirka "psycholog" Kreč a Jindra Mareček. V dámské kategorii Pinkálisté však zastoupení nemají a stejně tak bude s největší pravděpodobností chybět i Andrej Polishchuk.

Bližší informace o této skvělé sérii najdete na www.ebadminton.cz

Venku je sice hezky, ale jestli nemáte co dělat, přijďte se podívat na ten nejlepší badminton v podání neregistrovaných hráčů téměř z celé republiky!!! ;)

Během neděle či pondělí pro vás připravíme krátkou reportáž a fotogalerii.... :) Reportáž ze druhého turnaje neleznete na tomto odkazu.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem