Ústecký badmintonový oddíl TJ Chemička drtí soupeře v 1. lize

19.12.2012 15:01

O uplnulé sobotě se na hale Stříbrníky (bývalé SKP) uskutečnilo další kolo první badmintonové ligy, konkrétně západní části, ve které náš Ústecký badmintonový oddíl přivítal soupeře z Prahy, a to týmy TJ Astra Praha B a SK Prosek Praha A. Badmintonisté Chemičky zvítězili v obou těchto kláních, když Astru porazili 6:2 na zápasy a Prosek pak 5:3. Ústecký badmintonový oddíl má tak nakročeno do baráže o extraligu. V dosavadních šesti duelech slavil vždy vítězství a dalo by se říct, že vždy rozdílem třídy. V letošní sezóně se skvělými výkony může pyšnit zejména Petra Pilařová a bratři Honza a Kuba Vitverovi, kteří nastoupili shodně ve 12 zápasecha, přičemž hned v deseti z nich slavili vítězství. V celkové statistice první ligy jim tak patří druhé až čtvrté místo. V tomto ohledu je doposud nejúspěšnějším hráčem zástupce USK Plzeň A Juraj Vachálek, který nebyl zatím poražen ani v jednom ze svých dvanácti utkání.

Lucie Pilařová - TJ Chemička Ústí nad Labem (zdroj foto: www.ustecky.denik.cz) 

K úspěšnému tažení badmintonistů Chemičky Ústí nad Labem si můžete přečíst článek z Ústeckého deníku, ve kterém najdete bližší informace o průběhu jednotlivých zápasů a také krásné fotky.

Tabulka a rozpis jednotlivých zápasů první badmintonové ligy na stránkách Českého badmintonového svazu.

O dalším vývoji situace v první lize a předpokládáme, že i o úspěších badmintonového oddílu TJ Chemička Ústí nad Labem vás budeme samozřejmě informovat! ;)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem