6. Turnaj Pinkálisti Tour 2012 - přihlašování zahájeno

30.03.2012 21:19

Úspěšná badmintonová série ve čtyřhrách Pinkálisti Tour 2012 pokračuje již svým 6. turnajem, který se bude hrát na hale Stříbrníky v sobotu 21.4.2012. Přihlašování bylo zahájeno před 10 dny a již teď je turnaj z poloviny zaplněný. V současné době jsou na soupisce například vítězové pánské čtyřhry z 5. turnaje Pinkálisti Tour, a to dvojice z Malých Svatoňovic, Jaro Jakubčin s Martinem Krejzlem. Samozřejmě nechybí ani tradiční účastníci série Pinkálisti Tour a několikanásobní vítězové, dvojice Mark Finer a Petr Matyáš. K radosti všech příznivců domácích Pinkálistů se na turnaji ve smíšené čtyřhře opět představí členové Pinkálistů, a to Jana Pilařová s Pavlem Vorlíčkem, kteří se pokusí získat již své 4. vítězství v sérii Pinkálisti Tour 2012. Mezi tradiční účastníky, kteří jsou již zapsání na soupisce pro 6. turnaj, patří například Lubor Popelka s manželkou Petrou z STS Chvojkovice Brod nebo parta kolem Hanky Benešová z IBC Praha.

Díky propracovanému hernímu systému a přátelské atmosféře se série turnajů Pinkálisti Tour těší velké oblibě a stále dokáže přilákat více a více kvalitních hráčů z celé republiky.

Bližší informace, propozice a seznam již přihlášených páru naleznete v sekci Pinkálisti Tour.

Aktuální stav přihlášených (k 30.3.2012) je následující: smíšená čtyřhra 18 párů z 24 možných, pánská čtyřhra 13 páru z 20, dámská čtyřhra 5 párů z 10.

Své přihlášky a dotazy na sérii Pinkálisti Tour můžete směřovat na email: badecusti@webnode.cz nebo na facebooku (Pavel Vorlíček, Pinkálisti).

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem