6. turnaj Sotx - obsazení Master již známo!!!

29.11.2012 21:43

Ve sváteční den, 17. listopadu se na hale UJEP uskutečníl letošní poslední, 6. díl, singlové série turnaju SOTX 2012. Za účasti 22 hráčů a 8 žen se odehrála celá řada zajímavých bitev. Vítězem turnaje se stal při neúčasti celé řady hráčů z absolutní špičky Ondřej Hájek, který tak potvrdil dlouhodobě vyrovnanou formu. Druhé místo obsadil svatoňovický Jaro Jakubčin a třetí místo pro sebe získal vítěz II. Mistrovství Ústí nad Labem Aleš Hanl. V dámské kategorii se dařilo Zuzce Rambouskové, Věře Smilové a Elišce Pixové, které se v tomto pořadí umístily na stupních vítězů.

Z řad Pinkálistů se na turnaji představila trojice Jirka Kreč, Vláďa Audy a Andrej Polishchuk. Jindra Mareček a Pavel Vorlíček se nezúčastnili ze zdravotních důvodů. Jirkovi se na turnaji příliš nedařilo, když skončil s bilancí 1:6 až na posledním místě. O moc lépe na tom nebyl ani Vláďa Audy, který skončil 17. z 22. Umístění těchto hráčů bylo velkým zklamáním. Naopak ve velmi dobrém světle se prezentoval Andrej, který skončil na pěkném 12. místě.

Kompletní výsledky 6. turnaje Sotx Tour na stránkách ebadminton.

Pořadí v turnaji rozhodlo o složení osmičky hráčů pro finále Sotx Tour 2012 - MASTERS!!! Celkové pořadí Sotx Tour 2012.

Do Masters se tak kvalifikovali: Leoš Knapp, Ondřej Hájek, Jaro Jakubčin, Pavel Vorlíček (Pinkálisti Ústí n.L.), Tomáš Kostka, Míra Novák, Břéťa Krček a Martin Krejzl.

Podrobnosti o Sotx Tour naleznete na webu - www.ebadminton.cz

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem