Aktuální informace k Mistrovství Ústí nad Labem

27.07.2011 10:35

Aktualizováno - 27.7. - 20:53

Dnes odpoledne a podvečer jsme zaznamenali doslova smršť přihlášek na Mistrovství Ústí n.L.

Mezi přihlášenými se objevila opravdu zvučná jména. Zejména postava elegantního angličana Marka Finera se smrtícím bekendem budí respekt. Další zajímavou postavou je nebezpečný levák Petr Matyáš, který na posledním turnaji Pinkálisti Tour vybojoval v kategorii pánská čtyřhra první místo!

 

Do Mistrovství Ústí nad Labem v badmintonu je sice ještě poměrně daleko, přesto se nám startovní listina nezadržitelně plní. V současné době evidujeme již 33 přihlášených mužů a 20 žen. Stav přihlášených v jednotlivých kategoriích je následující:

Smíšená čtyřhra - 20 přihlášených dvojic (zbývají 4 volná místa), mezi kterými jsou vítězové 2. turnaje Pinkálisti Tour 2011, a to dvojice Vorlíček - Pilařová, dále vítězové 3. turnaje, dvojice Popelka - Popelková. Mezi přihlášenými nechybí ani velmi silný pár Masopust - Šrejberová.

Čtyřhra muži - aktuálně evidujeme 13 přihlášených párů (zbývá 7 volných míst), mezi kterými se to rovněž hemží zvučnými jmény. Například dvojnásobný vítěz pánské čtyřhry z turnajů Pinkálisti Tour Pavel Vorlíček, velmi silná dvojice z Mostu Fanta - Kraus nebo nevyzpytatelná dvojice bratří Imlaufů z Dvora Králové! Aktuálně se mezi přihlášené zařadil vítěz posledního turnaje Pinkálisti Tour 2011 Petr Matyáš!

Dámská čtyřhra - aktuálně 7 přihlášených párů (zbývá 13 volných míst). Mezi favoritky se řadí dvojice Popelková - Royston a určitě se nenechají zahanbit ani naše děvčata Jana Pilařová ve dvojici s Mirkou Drudíkovou.

Ještě si přiblížíme aktuální stav ve dvouhrách, které se budou konat v neděli 18.9.

Dvouhra muži - ELITE - v současné době 13 přihlášených mužů (zbývají 3 volná místa). Tato kategorie slibuje velmi kvalitní zápasy, což nám garantují hráči, kteří jsou již přihlášeni. Mezi favority bude určitě patřit Tomáš Sýkora z Teplic, předseda TJ Chemička Ústí nad Labem Petr Pilař nebo nedávný vítěz kvalifikačního turnaje neregistrovaných Pavel Vorlíček. Nově přihlášeným hráče nejtěžšího kalibru je angličan Mark Finer a výborný levák Petr Matyáš.

Dvouhra muži - ROOKIES - v této kategorii zaměřené hlavně na začínající hráče je zatím 7 přihlášených mužů, tudíž zbývá ještě dostatek volných míst pro přihlášení, konkrétně 10. I v této kategorii očekáváme vyrovnané boje. Mezi hlavní favority zatím určitě patří Břéťa Krček, který se pod vedením Lucky Pilařové zlepšuje doslova raketovou rychlostí. Jeho hlavním soupeřem v boji o medaile bude Jan Franz.

Dvouhra ženy - tato kategorie je zatím nejméně obsazenou na turnaji. Počet 5 přihlášených žen dnes rozšířily dvě zástupkyně pražského badmintonu. Jasnou favoritkou přesto zůstává téměř neporazitelná Míša Šrejberová.

 

Všichni, co ještě uvažujete o přihlášení na Mistrovství Ústí nad Labem, tak se svou přihláškou neotálejte. Po zaplnění přihlašovacích limitů budou další přihlášení evidováni jako náhradníci.

Aktuální stav přilhášek a konkrétních přihlášených účastníků můžete sledovat ZDE.

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem