Frikuklíni pokračují ve vítězném tažení

17.04.2012 08:31

Gumídci s kapitánem Melounem, to byla další překážka pro Frikulíny v souboji družstev, kterou se podařilo překonat!!! ;) Gumídci nastoupili v této sestavě: Meloun (kapitán), Kedlubna, Rajče, Zelí, Fazole, Petržel, Mandarinka a Hrách. Kapitán Citrón vedl v čele Frikulínu do boje tuto sestavu: Celer, Jahoda, Víno, Ředkvička, Patyzonk, Pomeranč a Dýně.

Gumídci v čele s kapitánem Melounem :)))

Hned od prvního kola bylo jasné, kdo bude tentokrát diktovat, jakým směrem se bude vyvíjet skóre. Frikulínum se tedy podařilo výhrat 1. kolo 3:1 a v tomto trendu pokračovali i v následujících dvou kolech. Hrozivé skóre 9:3 po třetím kole bylo "na ručník". :) Gumídci se v šak nevzdávali a ve 4. kole se jim podařilo urvat remízu 2:2, aby hned v následujícím kole slavili alespoň malý dílčí úspěch v podobě výhry v kole č. 5. Frikulíni vědomi si "vážnosti" situace však přitáhli za uzdičku a vyhráli obě poslední kola shodně 3:1. Celkové skóre se tedy zastavilo na hodnotě 18:10 ve prospěch Frikulínů. Gratulujeme! ;)

V dalším kole se tedy představí opět Citrónovi Frikulíni, se kterými změří síly družstvo kapitána, kterého zatím hledáme! ;) Kdo má zájem, může se dobrovolně přihlásit, v opačném případě rada starších určí kapitána sama! ;)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem