Loučení s Mirkou alias „švestkou“ :)

22.07.2011 15:45

Včerejší trénink mixů měl trošku hořkou příchuť. Byl to trénink, kterého se naposledy zúčastnila jedna z nejoblíbenějších pinkálistek v našem klubu, a to Mirka alias „švestka“! Tímto bychom chtěli Mirce poděkovat za všechny ty tréninky, hospody a turnaje, které s námi prožila! :) Mirko, děkujeme!

Musím konstatovat, že mně osobně se hrálo s Mirkou vždycky dobře. Patřila mezi hráče, kteří za každých okolností dali do hry všechno a také dokázala ustát moje „nervy“! :) (Naštěstí máme v týmu takových hráček víc, díky Jano :) Dokonce jsem měl tu čest hrát s Mirkou mixa na turnaji v Brně v roce 2009, kde se nám dokonce podařilo zvítězit! Mezi další výrazné Mirčiny úspěchy patří ještě čerstvé vítězství na kvalifikačním turnaji Mistrovství ČR neregistrovaných, kterým prošla bez ztráty kytičky. Tím se Mirka probojovala na finálový turnaj do Opavy, který se bude konat na začátku října.

No, zkrátka to období, kdy s námi chodila Mirka hrát je už pryč a my všichni pinkálisti přejeme Mirce do nové etapy jejího života hodně rodinného štěstí, pracovních a badmintonových úspěchů!!! ;)

V nejbližší době se s Mirkou uvidíme ještě na tréninku 23. 8. U této příležitosti bude na počest Mirky vyvěšena u stropu haly pexesová kartička "švestky", a to jak v české, tak i v anglické verzi! :) To znamená, že žádný z dalších pinkálistů už nebude moci tuto kartičku vlastnit! :) Tímto bych chtěl všechny pinkálisty požádat, aby přišli na tento trénink včas a ve svátečním oblečení! :))) Další hodně potěšující zprávou je, že se Mirka zúčastní po boku svého „mixéra“ Pavla Juránka a deblistky Jany Pilařové zářijového Mistrovství Ústí nad Labem v badmintonu.

A protože už tu za nedlouho Mirka s námi nebude hrát, poprosili jsme jí ještě o krátký rozhovor, který naleznete v naší rubrice – „rozhovory“.

Mirko, hodně štěstí!!! ;)

 

Foto ze včerejšího tréninku - zleva Pája, Jana, Mirka, Pavel  ;)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem