Netradiční nedělní trénink pinkálistů aneb jak se hraje na vrcholové úrovni

25.07.2011 11:17

 

Přinášíme vám zajímavé informace z nedělního tréninku Pinkálistů na SKP. Měli jsme tu čest mezi námi přivítat ženskou deblovou dvojici, která v současné době okupuje 1. místo v žebříčku v ČR!!! Nebyl to nikdo jiný, než Lucka Pilařová a její parťačka Káťa Krejčová.

Každý z Pinkálistů měl tu možnost si proti této nesmírně těžké dvojici zahrát. Tuto příležitost pro Pinkálisty zařídila naše kapitánka Jana Pilařová, která vytvořila na včerejší trénink bezchybný herní systém, kdy si každý z Pinkálistů zahrál proti tomuto páru jeden set. Cílem této akce bylo ukázat Pinkálistům badminton na té nejvyšší vrcholové úrovni v ČR. Toto se nakonec podařilo na jedničku!

Rychlost, přesnost, nápad a tvrdost... to je stručný výčet vlastností moderního badmintonu. Všichni si uvědomují, že je pořád co zlepšovat. K tomu vám může pomoci i Lucka Pilařová, jakožto osobní trenérka nebo její sestra Péťa Pilařová, která také patří ke špičce českého profi badecu! Budete-li mít zájem o trénink s těmito děvčaty, neváhejte a kontaktujte je. Na hlavní stránce našeho webu naleznete kontaktní info.

Ale zpět k tréninku. Cílem Pinkálistů bylo nahrát na tuto dvojici co nejvíce bodů. To se nakonec povedlo dvojici Celer - Jahoda, která je přeci jenom už více sehraná než zbytek Pinkálistů. Jejich výsledné skóre bylo 13:21, což je téměř neuvěřitelné. Holky se nám svěřily, že hrály naplno a že chtěly svému soupeři povolit maximálně 10 bodů!

Výsledky ostatních dvojic:

1.kolo - Mailna/Pórek                  4:21

2.kolo - Paprika/Ořech                1:21

3.kolo - Hruška/Rajče                  2:21

4.kolo - Brambora/Víno                5:21

5.kolo - Cibule/Patyzon                6:21

6.kolo - Kedlubna/Meloun            5:21

7.kolo - Zelí/Hrách                      5:21

8.kolo - Jahoda/Celer                13:21

Součástí tréninku byla opět naše soutěž. Výsledky naleznete zde.

Ještě jednou děkujeme holkám a Janě za nedělní hru, která pro nás byla velmi netradiční a velmi poučná! ;)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem