PINKY CAMP 2012 - letní soustředění Pinkálistů

26.08.2011 09:03

Přinášíme vám revoluční novinku, teda ono to zas tak revoluční není, ale ve světě Pinkálistů nemá tento projekt obdoby! :D A o čem je tedy řeč? Jedná s o nový Pinky Camp 2012 - letní soustředění Pinkálistů, které se bude konat v termínu 7.-14.7.2012 (sobota - sobota) ve sportovním areálu SportLife Centrum Rumburk. Součástí tohoto soustředění bude každodenní herní trénink. Počítáno je se 2 hracími hodinami v odpoledních či podvečerních časech. To bude upřesněno až na místě. Součástí soustředění budou ranní rozcvičky pod vedením nové kondiční trenérky Štěpánky "Jablko" :) Dále je pak počítáno minimálně se třemi cyklovýlety po Česko-Saském Švýcarsku. Návštěvy rozhleden a dalších zajímavých lokalit, kterých je v okolí skutečně mnoho. Na každý večer bude připravena nějaká ta společenská hra, dále se počítá například s bowlingem. Areál samozřejmě nabízí další možnosti sportovního vyžití, jako je například tenis, squash, fotbal, beach volleyball nebo právě již zmiňovaný bowling. Samozřejmostí je také přírodní koupaliště a krytý bazén, který je skutečně jen pár metrů od Centra. Další možnost relaxace nabízí sauna či vířivka. V areálu Sport Life Centra je rovněž restaurace, kde je možno si dopředu zajistit snídaně, obědy a večeře. Popřípadě si můžete stravování zajistit jinou formou. Ubytování je možno zajistit v chatkách, v hotelu či dvou a více lůžkových pokojích ("Sportík"), což je ta nejlepší varianta v poměru cena a pohodlí.

Předběžná a orientační cena pro Pinkálisty, kteří budou hrát pravidelné tréninky je Kč 2.500,- na celý týden. Tato cena zahrnuje ubytování ve "Sportíku" a pronájem badmintonové haly, která čítá 6 kurtů. V této ceně není zahrnuto stravování. Ostatní účastníci soustředění, kteří nebudou hrát pravidelné tréninky, mají cenu Kč 1.800,-.

Na závěr soustředění bude připraven badmintonový turnaj ve čtyřhrách, tak jak jste na něj zvyklí z tréninku Pinkálistů.

Všichni, co máte zájem, napište Janě předběžnou přihlášku na její email: japila@seznam.cz V současné době je potřeba již udělat rezervaci, protože letní termíny se musí zamluvit minimálně rok dopředu. Závazná objednávka na ubytování a záloha se musí složit v lednu roku 2012.

Neváhejte a přihlaste se!!! Určitě to bude stát za to! ;) Kapacita není zatím nijak omezena, ale ideální počet pro hru je 24 hrajících Pinkálistů.


Na sportovní areál SortLife Rumburk se můžete podívat na tomto odkazu
 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem