Prázdninový MINI PINKI TURNÁJEK :D

01.08.2011 10:47

U příležitosti přelomu prázdnin do své druhé poloviny jsme se rozhodli uspořádat pro Pinkálisty nový a netradiční MINI PINKI TURNÁJEK :D ...(dále jen MPT), který se uskuteční v rámci úterního tréninku dne 2.8.2011 (doplněno pro Hrách, aby teda věděl ;). Ve zkrátce vysvětlím název turnaje, takže MINI jako malý, PINKI jako Pinkálisti a TURNÁJEK jako turnaj. :))) Doufám, že je to všem jasné a že se ani Zelí nebude ptát, co že to jako je... apod. :D

Teď něco málo k turnaji. Celkem se ho zúčastní 20 nebo 24 lidí. Ti budou zařazeni do dvou výkonnostních košů a počítač pak provede nalosování dvojic. Tím se dostáváme k jediné změně oproti tradičním turnájkům, a to k tomu, že na MPT bude každý hrát celou dobu s jedním parťákem. Nalosované dvojice pak počítač náhodně rozhodí do dvou skupin, ve kterých se bude hrát každý s každým. Po odehrání skupin se budou hrát zápasy o umístění. Vítězové skupin o první místo, druzí ze skupin o třetí místo etc. :)

Všchni účastníci turnaje si něco odnesou, co to bude ale zatím zůstává tajemstvím! ;)

 

Jedna důležitá informace. Všichni Pinkálisti přijďte prosím ve svých Pinkálistických tričkách!!! Ten, kdo ho nemá, nechť si vezme nějaké bílé tričko. A proč? Protože bílá je dobrá! ;)

Po turnájku se jde samozřejmě do hospody, takže s tím taky počítejte!!! ;)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem