T-Club Cup s Jindrovo bronzovou tečkou

05.02.2012 22:01

V sobotu 4.2. se v nové badmintonové hale T-Clubu v Krásném Březně uskutečnil první turnaj ze série T-Club Cup, kterou pro všechny nadšené hráč a příznivce badmintonu připravil právě již zmíněný T-Club. Turnaj se hrál švýcarským systémem na šest kol, za účasti cca 60 hráčů a hráček. Dámské části turnaje se zúčastnilo 12 žen, kterým nakonec podle papírových předpokladů kralovala Šárka Rumánková, jejiž cesta za vítězstvím byla podtržena šesti výhrami. Na druhém místě se umístila Šimečková Petra s bilancí 5:1 a třetí místo obsadila Salavová Stanislava (bilance 3:2:1 - výhry, prohry, remízy).

Pánská kategorie byla rozdělena na dvě podkategorice, a to začátečníci a pokročilí. V kategorii začátečníků se prezentovalo celkem 22 hráčů, kterým kraloval ten nejmladší z nich, a to Michal Fousek (bilance 5:0:1). Druhé místo si odnesl Chlebus Petr, který byl rovněž neporažen, ale remizoval na rozdíl od Michala hned 3x. Jeho bilance tedy byla 3:0:3. Třetí místo si pak vybojoval Mühlbauer Tomáš, který turnaj zakončil s bilancí 4:1:1.

Pinkálisti, kteří se zúčastnili turnaje s kapitánkou Janou

Nejpreztižnější a zároveň nejobsazenější kategorií pak byli pokročili hráči v mužské části turnaje. Celkem se prezentovalo 26 hráčů. Této kategorie se bohužel nezúčastnila nejužší ústecká špička vyjma Míry Nováka a Tomáše Sýkory, kterým nakonec ve stejném pořadí patřila i místa na stupních vítězů. Rozhodující přitom byl právě jejich vzájemný zápas, který vyhrál Míra 2:0 na sety. K velké radosti Pinkálistů pak na třetím místě skončil Jindra Mareček, který se tak k singlům vrátil ve velkém stylu. Jeho bilance se zastavila na hodnotách 4:1:1. Přičemž jedinou prohru zaznamenal s druhým v pořadí Tomášem Sýkorou. Remízu si pak připsal v zápase se zástupcem B-Týmu Honzou Franzem, na kterém si mimochodme smls i další Pinkálista Andriy Polishchuk, který Honzovi rovněž sebral set. Tato událost by se dala považovat za největší překvapení turnaje! ;)

Jindra, Šéééf a Andriy sledují v akci Jirku :)

A právě zmiňovaný Jirka v akci ;)

Vláďa a Andriy na turnaji T-Club Cup

Ale zpět k Jindrovi, jeho cesta za třetím místem a bronzovou medailí byla následující:

1.kolo - Vitko Petr - 2:0

2.kolo - Šimpach Jan - 2:0

3.kolo - Sýkora Tomáš - 0:2

4.kolo - Kreč Jiří - 2:0

5.kolo - Franz Jan - 1:1

6.kolo - Audy Vladimír - 2:0

  

Bronzový medailista Jindra v posledním zápase turnaje, ve kterém nastoupil proti Vláďovi Audym

Dalšími Pinkálisty, kteří se zúčastnili turnaje byl již zmíněný Andriy Polishchuk, který skončil na 18.místě (1:2:3). Vláďa Audy, který se vrátil na okruh turnajů pro neregistrované po zdravotních komplikací, si pak připsal 9. místo (3:2:1) a Jirka Kreč, který pro sebe uzmul hezké 12.místo (1:1:4).

 

Jindra přebírá ocenění za 3.místo

 

Medailisté pánské kategorie pokročilých (zleva: Sýkora Tomáš, Novák Míra, Mareček Jindra)

 

Fotogalerie z turnaje T-Club Cup od Pavla V.

Všem Pinkálistům děkujeme za příkladnou reprezentaci klubu a budeme se těšit na další turnaje pro neregistrované, které prokračují již tuto sobotu 5. turnajem ve čtyřhrách Pinkálisti Tour  2012. O dalších akcích a turnajích vás budeme samozřejmě informovat. ;)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem