Turnaj dětí a rodičů na Stříbrníkách

04.12.2012 00:36

V neděli 2. prosince se na hale Stříbrníky (bývalé SKP) uskutečnil turnaj rodičů a dětí hrajících v barvách TJ Chemička Ústí nad Labem. Na palubovce domácí haly ústeckého badmintonového oddílu se představilo celkem 18 dvojic. Roli velkých favoritu potvrdili zejména Orosovi a Hájkovi, kteří co by trenéři a registrovaní hrači dovedli své potomky k prvnímu a druhému místu na turnaji. Velkým a milým překvapením pak bylo třetí místo Miloše Hingara a jeho syna Adama, kteří se prezentovali skvělými výkony! ;) V zápase s Vorlíky předvedl Adama několik pěkných drajvových výměn i zakončení na síti. Jen škoda, že mu to jeho tatínek neustále kazil svými "neskutečnými" bekendy!!! :D :D :D

Adam s tátou Milošem - 3. místo

 

Z řad Pinkálistů se také dařilo Jirkovi Krečovi s dcerkou Terezkou. Konečné 4. místo a skalp Vojty a Adama Hájka je toho jasným důkazem. I u této dvojice zvítězila touha po hře nad touhou po vítězství! I když tohle někdy děti nepochopí, skutečně není vždy důležité vyhrát a "psycholog" Jirka toho byl tentokrát jasným důkazem. ;) Díky!

Jirka Kreč s dcerou Terezkou - 4. místo

 

Těsně za Jirkou a Terzkou, na 6. místě, skončil Tomáš "Pórek" Kříž s dcerou Karolínkou. Taktika, která slaví úspěch na nedělních Pinkálistech se projevila jako účinná i mezi malými "profíky"! :) :) :) Tomáš s Kájou se na kurtu pěkně doplňovali a i díky tomu, si hru náramně užili a o to tady šlo především! ;)

Kája s Tomášem při jednom se zápasů

Pěkné desáté místo si pak z turnaje odvezla Simča se svým strejdou Pavlem Vorlíčkem, kteří si zahráli celou řadu parádních zápasů! A zejména utkání proti Kubovi a Péťovi byla opravdu super! :) V závěrečném zápase však už nestačili na dobře rozahrané "Hingárky"! :) Jako plus však lze brát skalp celé Pórkovic rodiny! :D :D :D

Simča na podání a Pavel ve střehu, teda né úpně!!! :)))))

A na závěr "malý pórek" Pepíno!!! Ten se svojí maminkou sehrál 7 vyrovnaných zápasů, teda minimálně co se týče počtu hráčů na každé straně kurtu! :))) Ale o výsledky tady tentokrát opravdu nešlo! ;) Pepíno sbírá zkušenosti, stejně tak jako jeho maminka Kamila-! :D :D :D Pepíno s Kamilou nakonec skončili na pěkném 16. místě! ;)

Kamila "Brusinka" Křížová a její "nindžago" Pepíno aka "Malý Pór-ek" ;)

 

Pinkálisti a jejich malí "registrovaní" potomci :)

 

A na závěr?????

 

Nerozhodný PEPÍNO :)))

Těch hraček je tu tolik, tak co si vzít??? :)))

o 5 minut později (ve skutečnosti to bylo 20 vteřin, ale to by nevyznělo tak dramaticky) :))))

Tak zatím asi nic... :) a Pepíno tam stojí stále.... :D a kdo nevěří, ať tam běží! ;)))

A co říct na úplný závěr??? :) Turnaj byl prima! :) Děti si zahrály, některé víc, některé míň... a rodičové??? ti se nepoprali! :)))

Kompletní fotogalerie z turnaje od Pinkálistů

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem