VÝSLEDKOVÝ SERVIS: MČRN v Opavě 2011 - VÝSLEDKY - aktualizováno

01.10.2011 20:44

Právě o tomto víkendu probíhá v Opavě I.Mistrovství Čerské republiky neregistrovaných hráčů. Ústecký kraj reprezentuje hned několik hráčů v čele s předsedou TJ Chemička Ústí nad Labem Petrem Pilařem. Dalšími hráči jsou Ondřej Hájek, Míra Vlach, Míra Novák, Ondřej Vaněk, Břéťa Krček a Renda Fišer. Mezi účastníky měli být také Tomáš Kostka (neúčastní se kvůli nemoci) a šéééf :))) Pinkálistů a vítěz kvalifikačního turnaje Ústeckého kraje Pavel Vorlíček (zranění). V ženské části turnaje se z Ústeckého kraje představila trojice hráček... Lenka Fišerová, Táňa Trubačová a Šárka Rumánková.

V sobotní části turnaje se tedy prezentovalo hned 60 hráčů a 13 hráček z celé republiky, zejména však z Moravy. Naši zástupci se po odehraném pátém kole drží uprostřed pořadí, přičemž nejlépe si zatím vedou Míra Novák a Petr Pilař, kterým patří 18. respektive 20. místo a před posledním kolem už snad mají zajištěný postup do zítřejšího pavouka, ve kterém se představí nejlepších 32 mužů. Dnes se hraje švýcarským systémem na 2 sety do 21 b. (strop). Zápasy tedy mohou končit i remízou.

Další pořadí našich chlapců je následující: 26. Krček, 33. Vaněk, 34. Hájek, 36. Vlach, 45. Fišer. Naše dámy se zatím seřadily na konci startovní listiny, konkrétně: 8. Rumánková, 10. Trubačová a 11. Fišerová.

Výsledky 6. kola zatím nejsou známy.

Veškeré inofrmace a aktuální výsledky najdete na www.mcrn.cz

 

Aktualizace...

Do zítřejších vyřazovacíh bojů postoupili Míra Novák, Míra Vlach, Petr Pilař, Ondra Hájek a Břéťa Krček. Renda Fišer a Ondra Vaněk dali přednost turnaji ve čtyřhrách.

Držte našim klukům zítra palce!!! ;)

Aktualizace...

V nedělníi eliminaci se nejvíce dařilo Ondrovi Hájkovi (konečné 5.místo) a Mírovi Novákovi (konečné 7.místo)... klukům gratulujeme!!! ;)

Podrobné výsledky MČRN najdete na www.mcrn.cz

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem