4. TURNAJ PINKÁLISTI TOUR 2011 - PŘIHLAŠOVÁNÍ ZAHÁJENO!!!

01.10.2011 00:59

O nedávném Mistrovství Ústí nad Labem se stále diskutuje a my vám již přinášíme informace o dalším pokračování úspěšné série PINKÁLISTI TOUR 2011. Konkrétně o 4. turnaj z této série!!!

Jak je již v sérii PINKÁLISTI TOUR 2011 zvykem, soutěžit se bude ve třech disciplínách - čtyřhra muži, ženy a smíšená čtyřhra. Zachován zůstává i dobře zaběhnutý herní systém, konkrétně se bude hrát ve skupinách s následným vyřazovacím systémem. Jednotlivá utkání budou hrána na dva vítězné sety do 21 bodů (strop). Soutěžit se bude opět o hodnotné ceny od firem www.sotx.cz, www.sportprotebe.cz a www.360s.cz  Samozřejmostí jsou již tradičně medaile, poháry a diplomy pro ty nejlepší soutěžící v každé disciplíně! ;)

A na co se můžete těšit? Opět na skvělý badminton v podání těch nejlepších neregistrovaných hráčů nejen z Ústeckého kraje, ale doslova z celé republiky!!! Mezi hlavní divácké tahouny budou patřit zejména výtečný Petr Matyáš se svým parťákem Markem Finerem z Prahy, kteří na nedávném Mistrovství Ústí nad Labem vybojovali v pánské čtyřhře první místo!!! A rozhodně se nebudou chtít nechat zahanbit ani hráči domácích Pinkálistů v čele s Pavlem Vorlíčkem a Janou Pilařovou, kteří v letošní sezóně sbírají doslova jeden titul za druhým! ;) Již tradičními účastníky turnajů série PINKÁLISTI TOUR 2011 jsou také hráči BK Sokol Dvůr Králové v čele s bratry Imlaufy a Ondrou Veverkou a samozřejmostí bývá i účast našich přátel z Teplického Goramu! ;)

I když se nakonec rozhodnete z nějakého důvodu turnaje nezúčastnit, přijďte se podívat na halu Stříbrníky na badminton té nejvyšší úrovně na poli neregistrovaných hráčů!!! ;)

Propozice turnaje ke stažení zde.

Svoje přihlášky na turnaj posílejte na již známý mail - badecusti@seznam.cz (do přihlášky uvádějte celé jméno, telefon a město) ;)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem