Mini Pinki Turnaj aneb připravana Velký Pinki Turnaj

10.11.2011 13:59

Pinkálisti, v rámci nedělního tréninku se uskuteční opět další turnaj ze série MINI PINKI!!! :) Tentokrát se bude jednat o takovou malou přípravu na sobotní 4.Turnaj ze série Pinkálisti Tour, který se bude konat 19.11. na hale Stříbrníky (tam kde trénujeme ;) Tímto bych si zároveň dovolil pozvat vás všechny, kteří na turnaji nebudete hrát, abyste se přišli podívat na ten nejlepší badminton na poli neregistrovaných hráčů a současně tak můžete i podpořit všechny Pinkálisty, kteří budou hájit barvy našeho skvělého spolku!!! ;)

Ale zpět k nedělnímu (13.11) Mini Pinki...

Sraz na hale bude v čase, který zde záměrně nepíši, protože si ho určitě všichni pamatujete!!! :) Jo, takže Petržel si ho nepamatuje? Ok, takže je to od 18:30!!! :))))  Co vím jistě, že budeme hrát o malinko dýl, přesto vás všechny žádám, abyste přišli včas. Svoje případné omluvenky posílejte Janě, ale včas prosím!!!! Turnaj se musí připravit dopředu.

Nezapomeňte si s sebou vzít průkazky a protože venku začíná být zima a občas zaprší, tak všichni do modrého trička!!! Budeme se fotit!!! ;)

A abych nezapomněl, samozřejmosti jsou "hodnotné" ceny, které budou do poslední chvíle skryty pod tajemnými názvy, no zkrátka tak, jak to už dááávno znáte! ;) A ještě vám můžu slíbit jednu věc, tentokrát se určitě dozvíte, co jsou to ty tajemné "PINKOŠŤOURY" ;)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem