Mirky Pinki Turnaj - Švestkové hody aneb Pinkálisti do modra!!! :)))

22.08.2011 11:00

Tak už je to tady!!! Zítřejší Mirky Pinky Turnájek už klepe na dveře,  soupiska  je kompletní, takže stačí jen začít hrát! ;) Protože se jedná o jedinečný turnaj na počest naší velké kamarádky Mirky, která svého času již prohání badmintonisty kraje Jihočeského, připravili jsem pro vás speciální akci a  nadupaný ceny plné tajemství, tak, jak jsme na to už při těchto akcí zvyklí! Už teď mohu říct, že se máte na co těšit! :)

Turnaj budeme hrát stejným způsobem jako Mini Pinki Turnaj, který se uskutečnil 2.8. Více o tomto turnájku se můžete dočíst zde.

Teď ale zpět k zítřejšímu turnájku. Protože je švestka modrá, tak na zítra vyhlašujeme akci "Švestkové hody aneb Pinkálisti do modra"... ne nebojte se, nedostanete nabančíno, aby se vám udělaly modrý jelita, stačí si jen vzít pěkně modré tričko! Budeme se fotit, takže ať to vypadá hezky, zkrátka ať to je celý "modrý". Kdo má modrou raketu, tak dostane malé bezvýznamné plus, ale žádnou čokoládu za to nečekejte! :D Hrát budeme samozřejmě míčky s modrým proužkem a proč? Protože modrá je dobrá!!!  ;)

Všechny Pinkálisty, kteří jdou na zítřejší turnájek chci požádat, aby přišli skutečně včas a taky, aby si udělali po turnaji chvíli času na vyhlášení výsledku. Minule nám jedna dvojice utekla a asi se mnou budou všichni souhlasit, když řeknu, že o dost přišla... ;)

Začínáme tedy přesně v 18:00, kdy bude prostor na krátký rozpink a pak se na to hned vrhneme! ;)

Takže rakety a dobrou náladu s sebou!!! ;)

Po vyhlášení vítězů a udělení cen se jde zhodnotit sezóna do Pampamu, tak si udělejete čas! ;)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem