SOTX tour 2012 začíná

13.02.2012 12:43

Badmintonová sezóna neregistrovaných je v plném proudu a s příchodem nového roku, a té pravé zimy, se objevuje celá řada badmintonových turnajů. Po SOTX Masters (29.1.), což bylo v podstatě velké finále SOTX Tour 2011 (reportáž), se na okruhu badmintonových turnajů objevil nový přírustek v podobě T-CLUB Cupu (4.2.) (reportáž z prvního turnaje). Na tento trend jsme navázali úspěšným 5. turnajem PINKÁLISTI TOUR 2012, který se konal tuto sobotu (11.2.) (reportáž). Na tyto turnaje nepřímo navazuje také velmi úspěšná série turnajů v singlech, a to SOTX Tour 2012, kterou v letošním roce pořádá společně předseda oddílu badmintonu TJ Chemička Ústí nad Labem pan Petr Pilař se zástupce www.360s.cz Ondřejem Hájkem. Zajímavostí letošní Tour je prohlášení loňského vítěze Patrika Vrabce, který oznámil, že se již nebude zúčastňovat turnajů pro neregistrované v kategorii singl!

Program letošní SOTX Tour začíná prvním turnajem již  v sobotu 25.2.2012, který se koná netradičně ve sportovní hale PF UJEP v Ústí nad Labem. Bližší informace k turnaji naleznete na stránkách www.ebadminton.cz.

Přejeme všem hráčům hodně úspěchů ve hře a zároveň hodně štěstí při losu, který jim třeba může zajistit umístění na stupních vítězů!!!

Sponzorem tohoto článku je Kinder Surprise čokoláda a překvapení v jednom!!! ;)

Zpět

Vyhledávání

© 2011 Pinkálisti Ústí nad Labem